Cykelstjerne indrømmer alkoholproblemer: Været fuld 12 ud af 14 nætter

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Den verdenskendte cykelrytter har afsløret, at han er glad for alkohol, når sæsonen ikke er i gang.

37-årige Geraint Thomas har tilsyneladende svært ved at holde sig fra flasken, når sæsonen ikke er i gang.

Det har han selv afsløret i et interview med The Times.

Her fortæller han, at han i de sidste to uger har været fuld på 12 ud af 14 aftener. Åbenbart har han ikke tøvet med at give den gas, efter at være vendt hjem til Cardiff.

“De sidste to uger tror jeg ærlig talt, at jeg har været fuld 12 ud af 14 aftener. Siden jeg kom tilbage til Cardiff, har det været vildt. Det er sådan, man møder sine venner. Sådan: ‘Åh, har du lyst til at snakke? Ja, lad os gå ud og spise, eller bare gå ned på pubben’,” siger han.

Han fortæller også, at han ikke drikker i løbet af sæsonen. Det er også derfor, at han har en tendens til at give den en skalle udenfor sæsonen.

“Jeg drikker ikke i løbet af sæsonen, bortset fra en drink i ny og næ. Men i lavsæsonen giver man sig selv lov. Det er klart, at tolerancen er lavere i starten, men jeg føler, at jeg har en god ‘drikkeform’ nu,” siger han, og fortsætter:

“Jeg ved ikke, om det er en britisk eller australsk mentalitet. Kulturen med bare at gå ud og drikke sig fuld, når man er ung.”

Thomas var i år tæt på at vinde Giro d’Italia, men endte med at miste trøjen til Primoz Roglic på næstsidste etape.

Han valgte derefter at rette fokus mod Vuelta a España, hvilket dog ikke blev en succes. Her endte han nemlig som nummer 31 i klassementet.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023