Dansk cykelstjerne blev ramt af skrækskade – nu deler han vildt billede

Foto: Dirk Waem - Pool/Getty Images

Mange cykelryttere har pådraget sig alvorlige skader, men kun få har været igennem det samme som Mathias Norsgaard.

Den danske cykelrytter, Mathias Norsgaard, har de seneste fire år været ramt af både op- og nedture. Nu ser det dog ud til, at den unge Movistar-rytter kan sætte en form for punktum.

Tilbage i 2019 pådrog han sig alvorlige skader, da han blev kørt på en cykeltur. Dette sendte ham på hospitalet med dobbelt benbrud, hvilket dernæst førte til både genoptræning, operationer og depressive tanker. Men nu kan han lukke det kapitel i sit liv.

Det skyldes, at den 26-årige cykelrytter endelig har fået fjernet en stor jernstang i benet. Efter påkørslen fik han nemlig indopereret en jernstang, der fik fra knæet til foden.

Dette har han selv afsløret i et opslag på det sociale medie Instagram. Her deler han også et billede af sig selv, der ligger i en hospitalsseng.

“Næsten fire år med titanium fra knæ til tå. Det har været en fornøjelse, men nu er det også tid til at sige farvel. Nu står den på et par uger på sofaen, inden forberedelserne til 2024-sæsonen begynder,” skriver han på Instagram.

Ifølge B.T. skete den alvorlige ulykke under en cykeltur i Girona i Spanien i december 2019. Der var tale om en alvorlig ulykke, der førte til flere operationer og et sandt smertehelvede for Mathias Norsgaard.

For få dage siden kunne han juble over at have forlænget sin kontrakt med Movistar. Derfor har han nu kontrakt frem til udgangen af 2026. Dette har med garanti kun gjort det bedre, at han endelig har fået fjernet den store jernstang i benet.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023