Mohamed Daramy udgik med skade: Nu taler han ud

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Mohamed Daramy blev pillet ud i søndagens kamp mod Brøndby IF, da han ikke var i stand til at fortsætte.

Inden Mohamed Daramy blev skiftet ud i kampen mellem Brøndby IF og FC København, var hans kropssprog ikke til at tage fejl af. Det var tydeligt at se, at han ikke var i stand til at fortsætte.

Det skyldtes, at han mod slutningen af første halvleg pådrog sig en skade i det ene baglår og måtte udgå.

Han blev afløst af Jordan Larsson, der spillede resten af kampen for FC København, der endte med at vinde 3-1.

Efter kampen har Daramy udtalt, at han kunne mærke, at noget var galt. Han påpegede, at han godt kunne have spillet videre, men ikke ønskede at tage chancer.

“Jeg kunne mærke lidt. Jeg kunne godt sprinte videre, men jeg synes ikke, der var nogen grund til at tage chancer,” sagde Daramy til Viaplay efter kampen.

Han slog også fast, at det var ham selv, der besluttede at forlade banen. Derfor håber han også på, at det blot er en mindre skade, så han kan være klar til næste runde.

Daramy har været en vigtig spiller for FC København i denne sæson. Han har flere gange imponeret, og særligt hans gennembrudsstyrke fra kantpositionen har været vigtig.

Kan han ikke spille med i næste runde, vil det derfor være et stort tab for FC København. De kæmper nemlig en meget tæt kamp om mesterskabet med både AGF og FC Nordsjælland.

Efter sejren over Brøndby, har FCK et enkelt point ned til FC Nordsjælland. AGF indtager en tredjeplads, og er fem point efter hovedstadsklubben.

tirsdag 30. maj 2023

mandag 29. maj 2023