Glad Gudmundur Gudmundsson: ‘Jeg er ikke overrasket’

Foto: sampics/Corbis via Getty Images

Fredericia-træner Gudmundur Gudmundsson var ikke overrasket over resultatet, men var alligevel glad for sejren.

Søndag aften kunne håndboldherrerne fra Fredericia Håndboldklub igen juble, da de forlod banen. Her formåede de at sikre sig deres tredje ligasejr i træk. Desuden var det deres femte ligasejr i denne sæson.

Gudmundur Gudmundssons tropper tørnede sammen med de forsvarende mestre fra GOG. Selvom der var tale om et udebaneopgør, endte det med en sejr til Fredericia i 8. spillerunde i Herreligaen.

Der var tale om en intens affære i Phønix Tag Arena i Gudme, hvor tilskuerne blev opslugt af kampen. I sidste ende viste det sig at være Fredericia, der var det stærkeste mandskab. Da de forlod banen, var de derfor blevet en sejr og to point rigere.

Da de to hold gik til pause, hed stillingen 17-17. Derfor stod det endnu ikke klart, om den ville falde ud til den ene eller anden side. Ved slutfløjt stod der dog 37-34 til Fredericia, som spillede bedst i anden halvleg.

Efter kampen forklarede Gudmundur Gudmundsson, at han ikke var overrasket over, at det lykkedes dem at vinde kampen. Selvom han havde en forventning om, at en sejr ville være muligt, er han alligevel glad for det flotte resultat.

“Jeg sagde til spillerne, at vi skal tro på, at vi kan vinde – det kan du bare spørge dem om. Vi havde talt om, at vi skulle vinde og ikke kunne bruge andet end en sejr. Jeg er glad, men jeg er ikke overrasket,” sagde han til Fredericia Avisen efter kampen.

Efter sejren over GOG befinder Fredericia Håndboldklub sig nu på en 2.-plads i tabellen. Allerede på onsdag har de igen en mulighed for at hente point, da de på hjemmebane får besøg af ærkerivalerne fra KIF Kolding.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023