Hans Lindberg flytter hjem efter 17 år: ‘Jeg er rimelig afklaret’

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Hans Lindberg er klar til at tage det næste skridt i sin karriere, hvilket ikke bliver som spiller i Berlin.

Når Hans Lindberg vender hjem fra Tyskland, så skal han indstille sig på, at det bliver noget helt andet.

Til sommer siger han farvel til det liv, han har kendt i 17 år. Her rykker han retur til Danmark, hvor han skal være en del af barndomsklubben HØJ Elite.

“Jeg er vokset op der, mine forældre bor 800 meter fra hallen. Da det pludselig blev et tema, at jeg kunne blive en del af det og være med til at tage min barndomsklub op i ligaen, men også gøre det til en klub i Håndbolddanmark man skal tage seriøst og holde øje med. Der kunne jeg mærke med det samme, at det tændte noget indeni mig,” siger Hans Lindberg til B.T.

Han fortæller også, at snakken mellem dem har stået på i et stykke tid. Derfor er det ikke først på det seneste, at han er begyndt at overveje det.

Da han for første gang blev præsenteret for idéen, valgte han endda at takke nej. Det skete allerede for tre år siden, men dengang ville han hellere fortsætte sin aktive karriere.

Nu ser han dog frem til at tage det næste skridt i sin karriere. Han siger, at han glæder sig til at bruge sine erfaringer og tage sin barndomsklub til næste niveau.

For tre år siden så han helt anderledes på det. Han havde nemlig ikke forventet, at han igen skulle spille i Danmark. Det bliver dog en realitet til sommer, men først skal han afslutte sin tid i Füchse Berlin med manér.

“Jeg er rimelig afklaret og forsøger at få det bedste ud af, hvordan det er. Det sidste halve år vil jeg nyde at spille foran så mange hver kamp. Vi har haft cirka 8.000 hver kamp, jeg nyder at spille i de rammer, og jeg nyder stadig at kunne præstere på den hylde, det er, i toppen af Bundesligaen,” siger Hans Lindberg.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023