Jürgen Klinsmann vil holde Lee Kang-in nede på jorden: ‘Popstjerne scorer ikke mål’

Foto: Shutterstock

Den sydkoreanske midtbanespiller Lee Kang-in er blevet et stort hit, men Jürgen Klinsmann vil holde ham nede på jorden.

Da Lee Kang-in forlod banen på Seoul World Cup Stadium havde han bidraget med to mål i 4-0-sejren over Tunesien. Da han gik mod sidelinjen, blev han mødt af store jubel fra de omkring 59.000 tilskuere på stadion.

Landstræner Jürgen Klinsmann er dog ikke sikker på, at den store beundring er sundt for den 22-årige. Især ikke, da han er meget populær blandt de kvindelige fans.

Midtbanespilleren spiller til dagligt i Paris Saint-Germain, og er en af Sydkoreas mest elskede fodboldspillere. Derfor ville der også have været jubel på stadion, selvom han ikke havde scoret i fredagens kamp.

Hans to flotte mål har kun været med til at løfte ham til et endnu højere niveau. Uden Son Heung-min, der måtte sidde kampen over på grund af en skade, var Lee den mest enestående stjerne.

Klinsmann understreger, at det er vigtigt, at Lee finder en måde at holde benene plantet på jorden.

“Det er bare en fornøjelse at arbejde sammen med ham, fordi han altid er i godt humør. Han smiler altid, men han er også sulten,” sagde Klinsmann.

“Det er, hvad han skal være. Det er ikke let for Kang-in at forblive sulten, for her bliver han behandlet som en popstjerne. Det er ikke godt, fordi en popstjerne scorer ikke mål. Han skal forblive ydmyg. Han skal holde fokus. Han skal arbejde hårdt og kæmpe.”

Klinsmann roste Lee for at gøre netop dette mod Tunesien. Her måtte han arbejde hårdt for at score sine to første mål for landsholdet.

“Hver gang han kommer tilbage til Korea, vil der være, jeg ved ikke, hvor mange mennesker, der skriger efter ham,” tilføjede Klinsmann.

“Det er meget nyt. Men han har så meget talent. Og vi skal sørge for – og selvfølgelig folkene i hans klub, fordi de har ham det meste af tiden i Paris –altid at holde ham jorden og sulten.”

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023