Liverpool sætter transferrekord: Henter Moises Caicedo for enormt beløb

Foto: Shutterstock

Der har længe været spekuleret i, hvordan fremtiden vil se ud for Moises Caicedo. Nu tyder det på, at han fortsætter karrieren i Liverpool.

De rige klubber i Premier League har foretaget flere store indkøb denne sommer. Det er også tilfældet for Liverpool, som dog endnu ikke er færdige med at styrke truppen.

Den engelske klubber viser igen sine finansielle muskler, da de har indgået en aftale om købet af Moises Caicedo.

Den kun 21-årige midtbanespiller henter de hos Premier League-konkurrenterne Brighton & Hove Albion, og det har ikke været billigt for Jürgen Klopp og co.

Det anerkendte medie The Athletic melder, at en aftale er kommet på plads mellem de to klubber, og at prisen lyder på 950 millioner kroner.

Liverpool har derfor sat en ny transferrekord. Det gælder både klubbens egen rekord, der blev sat, da de i januar 2018 hentede Virgil van Dijk for 635 millioner.

Faktisk er der også tale om en ny transferrekord i Premier League, som Chelsea tidligere var indehaver af. Rekorden blev sat, da de hentede Enzo Fernandez for 925 millioner kroner.

Tidligere på sommeren var Liverpool også på indkøb i Brighton, hvor de hentede argentinske Alexis Mac Allister. Han får ny selskab af sin tidligere holdkammerat, som også kommer for at styrke midtbanen i Liverpool.

Desuden har de også købt Dominik Szobozslai, der ligeledes er blevet hentet til midtbanen. Årsagen til dette er, at klubben har været nødt til at lukke hullet efter Jordan Henderson og Fabinho, der begge er skiftet til Saudi-Arabien.

The Athletic skriver også, at Caicedo er til lægetjek i Liverpool. Når dette er blevet gennemført, forventes det, at klubben melder officielt ud om handlen.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023