Mikkel Desler bestjålet for 190.000 kroner

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Flere fodboldspillere har haft indbrud, mens de har spillet kamp. Nu er Mikkel Desler blev det seneste offer i rækken.

Mikkel Desler kunne glæde sig over, at han torsdag aften fik lov til at spille fra start til slut, da han og resten af Toulouse vandt over LASK Linz i Europa League.

Desværre var det ikke en glæde, der varede ved i ret længe. Da den 28-årige danske forsvarsspiller vendte hjem til sin bopæl i Carmes, blev hans humør hurtigt ødelagt.

Han kunne nemlig nemt se, at der havde været personer på besøg, som han ikke selv havde indbudt. Desværre kom de ikke blot forbi for at se sig omkring. Derimod har de stjålet flere genstande fra hjemme.

Ifølge den franske avis La Depeche vendte Mikkel Desler hjem til en bolig med en ødelagt dør. Derefter kunne han hurtigt se, at hele huset var blevet endevendt.

Desværre fandt han også ud af, at der manglede to meget dyre Rolex-ure med en anslået værdi på over 190.000 kroner.

Flere fodboldspillere har i de seneste år været udsat for indbrud, mens de har spillet kamp. Det er derfor tydeligt, at deres huse og lejligheder er blevet udvalgt specifikt. Indbrudstyvene har nemlig været bevidste om, at de ikke ville være hjemme.

Faktisk er det heller ikke første gang, at det er sket for en dansk fodboldspiller. Blandt andet har Kasper Dolberg flere gange været udsat for indbrud. Seneste betød det, at han blandt andet mistede et speciallavet Hublot-ur.

Nu kan Mikkel Desler desværre skrive under på, at han også har oplevet et sådant indbrud. Det sker kun få år efter, at han er ankommet til fransk fodbold, hvilket han gjorde fra norske Haugesund i 2021.

Inden da spillede han blandt andet for OB, hvor han nåede at spille 121 kamp inden turen gik videre.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023