Napoli og Conte i hemmelige samtaler: Garcia risikerer at miste jobbet

Foto: Alex Davidson/Getty Images

Danske Jesper Lindstrøm kan ende med at få ny træner, da Rudi Garcia risikerer at få sparket.

Napoli har ikke fået den bedste start på denne sæson under træner Rudi Garcia. Derfor befinder de sig i skrivende stund på en 5.-plads i Serie A efter otte kampe. I disse kampe er det lykkedes dem at hente 14 point fra fire sejre og to uafgjorte.

I Champions League har de derimod klaret sig mere anstændigt. Først sikrede de sig en vigtig sejr på 2-1 over Braga, hvorefter de tørnede sammen med Real Madrid. Her blev det til et nederlag på 3-2 efter en tæt kamp.

På grund af en sløje start i Serie A, er der gradvist kommet mere pres på Garcia. Nu lyder det, at han kan ende med at få en fyreseddel allerede i løbet af landskampspausen.

Efter sigende skulle Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis være utilfreds med den dårlige start, efter deres store succes i den seneste sæson.

Ifølge Gianluca Di Marzio har dette medført, at De Laurentiis har taget kontakt til Antonio Conte. Han er derfor i fuld gang med at undersøge muligheden for at bringe ham til Napoli inden længe.

Indtil videre er det dog ikke klart, om Conte har interesse i jobbet i Napoli. Ydermere vides det heller ikke, hvor meget han vil kræve i løn, for at tage over i den italienske storklub.

Conte er ikke den eneste træner, der er blevet sat i forbindelse med Napoli. Dette kan naturligvis være et tegn på, at ledelsen skulle være ivrige efter at udskifte Garcia.

Blandt andet er trænere som Igor Tudor og Christophe Galtier også blevet sat i forbindelse med jobbet. Dog skulle det være Napolis primære fokus at indgå en aftale med Conte.

Hvis han skal sige ja til jobbet, vil han ifølge Sky Sports Italia have en treårig kontrakt i klubben. Desuden vil den tidligere Tottenham- og Chelsea-træner have en løn svarende til den, der blev tilbudt til Luis Enrique i sommer.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023