Nikolaj Jacobsen svarer igen: – Han var ti gange værre

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Landstræner Nikolaj Jacobsen har valgt at tage til genmæle efter søndagens Golden League-kamp.

Selvom Danmark spillede en god kamp mod Holland i Golden League-kampen søndag, var Nikolaj Jacobsen alligevel ikke helt glad ude på sidelinjen.

Det handler ikke om, at han ikke var tilfreds med spillet. Derimod var han langt fra tilfreds med det norske dommerpars kendelser i løbet af kampen.

Det er ikke alle, der har et positivt syn på, at den danske landstræner brokkede sig på den måde. Blandt andet fik han kritik af TV 2’s håndboldekspert Bent Nyegaard.

Han mente ikke, at hans opførsel var ‘i orden’. Ligeledes mente han også, at dommerne skulle have skredet ind tidligere og givet ham et gult kort.

Men nu har Nikolaj Jakobsen valgt at tage til genmæle. Han giver nemlig ikke meget for den kritik, som Bent Nyegaard er kommet med.

“Ét gult kort i 2023. Ét gult kort på et år,” siger han til Ekstra Bladet, uden at have lyst til at uddybe det.

I stedet er han kommet med et forslag til Bent Nyegaard. Den danske landstræner mener nemlig, at han bør reflektere over sin egen opførsel som håndboldtræner

“Lad mig sige det sådan, at Bent var ti gange værre som træner, end jeg er. Det skal han måske huske,” lyder det også.

Danmark spillede en rigtig god kamp mod Holland, og havde overtaget stort set fra start til slut. Da kampen blev fløjtet af, stod der 40-23 på tavlen til det danske mandskab.

Alligevel var Nikolaj Jacobsen i dårligt humør på grund af dommernes kendelser i løbet af kampen. Derfor tøvede han heller ikke med flere gange at udtrykke sin utilfredshed.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023