10 millioner kroner: Harry Kanes vilde hotelregning

Foto: Valerio Pennicino - UEFA/UEFA via Getty Images

Harry Kane skal være glad for, at han har en solid hyre i Bayern München. Han har nemlig fået sig lidt af en hotelregning.

De fleste ved, at der ofte hører en stor regning med, når man bor på et hotel. Beslutter man sig for at forkæle sig selv med et ophold på et luksuriøst femstjernet hotel, bliver det ikke billigere.

Et sådant hotel kan man roligt sige, at Vier Jahreszeiten Kempinski i München er. Og her har den engelske fodboldspiller Harry Kane boet i en af deres suiter.

Her er det værd at nævne, at der ikke blot er tale om et par overnatninger. Derimod har han og hans familie boet på hotellet i fire måneder, fordi han i sommer skiftede fra Tottenham til Bayern München.

I denne forbindelse havde de endnu ikke fundet et hus at bo i. Derfor var de nødt til at indlogere sig på et hotel. Nu kan Harry Kane og resten af familien dog glæde sig over, at hoteleventyret er overstået.

Bayern-angriberen har nemlig fundet en villa, som han og hans familie er flyttet ind i. Inden da var der dog en hotelregning, der skulle betales. Og da han fik den samlede pris at vide, var han Kane sikkert glad for sin ugeløn på 3,4 millioner kroner.

Ifølge Daily Mail fik han nemlig stukket en regning på omkring 10 millioner kroner i hånden, da han endelig forlod det luksuriøse hotel i München.

At han ikke har haft et sted, han har kunnet kalde for hjem, har dog ikke haft betydning for resultaterne på banen. Derimod er han kommet rigtig godt fra start i den tyske klub.

Blandt andet er det blevet til hele 18 mål og fem oplæg i 12 kampe i Bundesligaen. Hertil har han også scoret fire mål i fem kampe i Champions League.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024