14-årigt stortalent er død: ‘Vi er i chok’

Foto: Facebook

En blot 14-årig dreng har mistet livet. Han var spået en stor fremtid indenfor sin sport.

I en alder af kun 14 år har australske Zulqarnain Haider mistet livet. Han var kendt som et stort løbetalent, og blev spået en stor fremtid indenfor sporten.

Desværre blev det aldrig en realitet, da han alt for tidligt har mistet livet. Det skriver det australske medie Herald Sun.

Haider var fra staten i Victoria i Australien, hvor han er blevet hyldet efter sin død. Blandt andet bliver han af Herald Sun beskrevet som et ‘exceptionelt talent’.

Der er ikke blevet meldt noget ud om årsagen til, at han har mistet livet. Til gengæld har nyheden om hans død spredt sig til flere løbeforbund i Australien, som begræder det.

Det var Victorias forbund for junioratletik, der onsdag i denne uge meddelte, at den unge løber var gået bort. I denne forbindelse offentliggjorde de intet om hans dødsårsag – og det er der fortsat ikke meldt noget ud om.

“Zulq, som han blev kaldt af alle, der kendte ham, var en atlet med ekstraordinær kapacitet. Zulqarnain Haider blev kun 14 år gammel. Hvil i fred,” lyder det fra forbundet på Facebook.

Haider har flere gange gjort sig bemærket som et stort talent. Det gjorde han blandt andet, da han tidligere i år vandt U15-guld i 100 meter løb til de australske mesterskaber. Sidste år vandt han også U14-guld på den samme distance.

Hertil kunne han bryste sig af at være både stats- og lokal mester i 200 meter, 400 meter og kort distance. Herald Sun skriver, at han derudover også havde slået hele 18 individuelle rekorder i sin klub Keilor Little Athletics.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024