gettyimages 1478239657

John McEnroe kalder kollega 'idiot' og får undskyldning fra ham

Tennisjan. 29, 12:19
John McEnroe langede ud efter sin kollega, som han beskrev som en 'idiot'. Det endte med, at han fik en undskyldning.
John McEnroe kaldte Mats Wilander for en 'idiot', da han så tilbage på deres semifinale ved Australian Open i 1983. De var begge hyret ind som eksperter i forbindelse med dette års finale. Her sagde McEnroe, at han have fået et trofæ i Melbourne, hvis det ikke havde været for Wilander.
Da Jannik Sinner og Daniil Medvedev spille finale søndag, følte den amerikanske legende for at stikke til Wilander. Her var han tydeligt bitter over, at han ikke vandt i Melbourne på grund af de andre eksperter.
Wilander vandt Australian Open i 1983, 1984 og 1988. De to første sejre kom, da turneringen stadig blev spillet på græs. Og da han vandt sin første titel, slog han McEnroe. Efter at have genoplevet sin titelsejr på Eurosport, påpegede McEnroe, at han også var et af svenskerens ofre den uge.
"Først og fremmest mindede Mats heldigvis ikke seerne om, hvem han slog i semifinalen. En smertefuld dag for mig," sagde den 64-årige.
I studiet indrømmede Wilander, at han ikke huskede resultatet af sin finale mod Lendl. Men den syvdobbelte Grand Slam-vinder McEnroe hævdede, at trofæet skulle have været hans.
"Og for det andet husker jeg, at han slog Ivan Lendl. Jeg havde det som om, at jeg skulle have vundet denne forbandede turnering."
"Udover det, Mats, så vil jeg bare fortælle dig, at jeg har fået en ven her. Det er ikke en ven, jeg kender, men en ven, som du har kendt i 40 år. Tag et kig på denne her," sagde han om Australian Open-trofæet, inden han igen langede ud.
"Jeg ville ønske, jeg havde rørt ved det. Men på grund af den idiot ved siden af dig, Tim (Henman, red.), gjorde jeg det ikke, sagde han.
McEnroes udbrud sikrede ham en undskyldning fra Wilander.
Mest læste