shutterstock 2336341979

Bange for Verstappen? Derfor valgte Lando Norris at forlænge med McLaren

Formel 1jan. 29, 12:26
Mange havde gerne set Lando Norris skifte til Red Bull. Men det sker ikke, da han i stedet har forlænget med McLaren.
Der var flere eksperter, der pegede på, at Lando Norris kunne være på vej til Red Bull. Det kommer dog ikke til at ske, da den britiske racerkører har forlænget med McLaren.
Der var ellers flere ting, der pegede på, at han kunne havne hos Red Bull. Blandt andet har han fået stor ros af teamchef Christian Horner .
"Lando er en fantastisk kører, et stort talent og en fantastisk personlighed. Selvfølgelig er han en af ​​kørerne, der er værd at holde øje med," sagde han, og fortsatte:
"Men der er mange kørere, som også bliver overvåget. I øjeblikket ser vi en generation af kørere, som har utroligt meget talent."
Norris har besluttet sig for at forlænge med McLaren. Det har nu ført til spørgsmål om, hvorvidt han var bange for at være holdkammerater med Max Verstappen. Dette er han blandt andet blevet spurgt om hos Sky Sports F1.
"Det er lidt mere komplekst. Er Max den bedste kører i Formel 1-historien? Det er han bestemt. Det synes jeg, han har demonstreret tilstrækkeligt," sagde han.
“Han føler sig meget komfortabel på sit hold, hvor alt er bygget op omkring ham. Det ville være svært for nogen at udfordre nutidens Max. Også den Max, vi så for et par år siden. Men jeg tror ikke, det handler om, hvorvidt du er bange for at køre ved siden af ​​ham. Jeg tror ikke, jeg frygter nogen."
"Selvom du er på dit hold, er spørgsmålet, om du kan udfordre nogen fra starten. Om du føler dig tryg ved at gøre det. Og jeg tror, ​​at alle kørere besvarer det spørgsmål med et nej."
"For det tager tid at tilpasse sig og skabe de rette betingelser. Hvis du vil vinde mod den bedste kører i verden, er det ikke bedst, hvis du slutter dig til hans hold. Det ville ikke være et smart træk. Men jeg ville elske at kæmpe med ham. Jeg har virkelig nydt nogle af de dueller, vi har haft. Og jeg glæder mig til de dueller, vi skal have i år.
Mest læste