gettyimages 1900253819

Michael van Gerwen grædefærdig efter finalesejr over Luke Littler

Dartjan. 29, 12:10
Luke Littler har igen været i aktion i en finale, men denne gang blev det til et nederlag til Michael van Gerwen.
Michael van Gerwen brød ud i gråd, da han satte en stopper for Luke Littlers sejrsrække.
Efter kampen indrømmede Littler, at Van Gerwen 'fik mig til sidst'.
I en pulserende finale ved Dutch Darts Masters vandt Van Gerwen med 6-8 foran sit hjemmepublikum i Den Bosch.
Det er imponerende, når man tager med i betragtningen, at Littler leverede 106,74 point i gennemsnit.
Efter at have tabt til Littler i Bahrain Masters-finalen otte dage tidligere, lovede Van Gerwen, at han ville få sin revanche: "Jeg skal nok få ham. Bare rolig."
Det var dog ikke en nem kamp for den tredobbelte verdensmester, som helt afgjort fik kamp til stregen af den 17-årige stjerne.
Efter kampen udtalte Luke Littler sig også til pressen, hvor man igen kunne mærke, at han er meget moden af sin alder.
"Igennem hele kampen var han utrolig. Jeg satte ham under så meget pres, men han ville bare ikke misse," sagde han ifølge Daily Star.
"Det er klart, at publikum ville have Michael til at vinde. Det forstår jeg, og han fik mig endelig til sidst. Vi kommer til at have flere kampe, og nu kan jeg ikke vente med at tage videre til Cardiff i næste uge."
På kun seks uger er Littler gået fra at være en ukendt spiller til at være manden, man skal slå. Derfor var Van Gerwen også glad for, at han gjorde netop dette.
"Dette er, hvad folk vil se. Han satte mig under så meget pres, og alle ved, at han har en så lys fremtid. Men du er nødt til at finde en måde at stoppe ham på," sagde han.
"Hans scoringskraft er enorm, og han er ligeglad med alt. Jeg havde brug for min bedste præstation i turneringen for at slå ham, men jeg beholdt min kampånd."
Se hele kampen her:
Mest læste