16-årig supertalent kvalificerer sig til French Open

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Mirra Andreeva har sikret sig en plads ved dette års French Open. Den kun 16-årige stjerne har arbejdet sig hele vejen gennem kvalifikationen.

Der er stor forskel på tennisspillere. Der er mange, der først for alvor finder sit niveau, når de bliver ældre. Andre spillere er som Mirra Andreeva, der stormer ind på WTA Touren tidligt i deres karriere.

En anden spiller, der blev kendt for at bryde ind på den store scene i en tidlig alder, var Coco Gauff. Hun spillede i, hvad der virkede som en evighed, mens hun stadig var teenager.

Og netop denne historie kan potentielt gentage sig med den unge Mirra Andreeva, der har sikret sig en plads ved Grand Slam-turneringen i Paris.

I Madrid tabte det russiske talent i fjerde runde, hvorefter hun besluttede sig for at rette sit fokus mod Roland Garros.

Hun tog hul på kvalifikationen med en god præstation. Hurtigt stod det dog klart, at hun ville møde den højest rangerede spiller i kvalifikationen, Camila Osorio, i finalen.

Efter de to havde slået de modstandere, der stod i vejen, blev deres første møde på WTA Touren en realitet. Og det var helt afgjort en kamp, der var værd at se.

Her formåede den 16-årige Andreevaa at bevise, at hun er en særdeles talentfuld spiller. Hun vandt med cifrene 7-6(8), 6-4. Dermed sikrede hun sig også en plads i French Open.

“Det var ret fantastisk for mig, og det var en fantastisk kamp med Camila,” sagde hun efter kampen ifølge Tennis-Infinity.

“Det første sæt var meget hårdt. Vi havde begge setpoint, men jeg formåede at vinde, selvom det var en virkelig hård kamp. Jeg er rigtig glad for, at jeg blev ved med at spille aggressivt i andet sæt. Men hun spillede virkelig godt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024