28-årig fodboldstjerne dør pludseligt

Foto: Twitter

Familie, venner og kolleger har hyldet den kun 28-årige fodboldspiller, der pludseligt er gået bort.

Mason Peddle, der var en del af U23-holdet i AFC Portchester, der ligger nær Fareham i England, er gået bort, skriver Daily Mail.

Det har ført til, at hyldester er strømmet ind, hvor han bliver beskrevet som en ‘stor personlighed’, og at hans død vil være et ‘enormt tab for alle’.

“Vores kaptajn, vores holdkammerat og vores ven – du vil blive så, så savnet af alle i klubben, og ikke mere end af os alle på U23,” sagde træner Mark Dugan.

“Vores kaptajn, ja, men også en stor personlighed omkring klubben, rundt på øen og i det omkringliggende fodboldsamfund.”

“Som holdkammerat var hans indflydelse for mange noget, som alle kunne se og det vil uden tvivl blive båret videre af de mange, han hjalp på deres fodboldrejse.”

“En sand ven for alle, der mødte ham og et stort tab for alle. RIP Mason – flyv højt, bror.’

En række af hans holdkammerater i AFC Portchester har også reageret på hans alt for tidlige død, hvilket omfatter James Cowan, der skrev: “Den mest venlige og elskelige sjæl. Jeg har absolut ingen ord at sige i dag. Du skal bare vide, at du var elsket af så mange.”

Olly Searle skrev: “Der er ingen ord. RIP Mase,” mens Curtis Da Costa skrev: “Hvil i fred, bror.”

Same Pearce skrev: “Det er en ødelæggende nyhed. RIP, min ven,” og Jake Raine skrev: “Er tom for ord. Hvil i fred, makker.”

Der er blevet oprettet en indsamling til at hjælpe hans familie med udgifterne til begravelsen. På en halv dag blev de første 17.000 pund samlet ind.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024