3 NFL-spillere suspenderet for at bryde gambling-regler

Foto: Justin Casterline/Getty Images

Tre NFL-spillere er kommet i problemer, og er blevet suspenderet i resten af 2023-sæsonen, da de har overtrådt gamblingreglerne.

Isaiah Rodgers og Rashod Berry fra Indianapolis Colts samt Demetrius Taylor, der står uden kontrakt, er blevet suspenderet.

Det skyldes, at de i 2022-sæsonen placerede væddemål på kampe i NFL, hvilket ikke er tilladt. De er suspenderet resten af sæsonen, og kan derefter anmode om at få lov til at spille igen.

Kort efter at NFL havde annonceret, at de tre spillere var blevet suspenderet, fik både Berry og Rodgers ophævet deres kontrakter. Det skriver Reuters.

“Vi har foretaget de følgende beslutninger som en konsekvens af afgørelsen om, at disse spillere overtrådte ligaens gamblingregler,” sagde Colts-boss Chris Ballard.

“Spillets integritet er af yderste vigtighed. Som organisation vil vi fortsætte med at uddanne vores spillere, trænere og personale om de gældende politikker og de store konsekvenser, der kan opstå ved overtrædelser.”

Desuden er Nicholas Petit-Frere fra Tennessee Titans også blevet suspenderet. Han er dog kun ude i de første seks kampe af den regulære sæson, da han har placeret væddemål på andre sportsgrene end NFL.

Petit-Frere har fået lov til at deltage i alle Titans’ aktiviteter i både off- og preseason, lyder det.

NFL har reger, der forbyder spilleren at tage del i gambling. Det gælder også andre sportsgrene, hvis det foregår på klubbens anlæg. Det er det, der har fældet Petit-Frere.

Titans-spilleren har udtalt, at det var et lovligt væddemål i Tennesse. Problemet er derfor kun, at det skete, mens han befandt sig på Titans’ anlæg.

“Jeg har altid stræbt efter at følge reglerne i alle faser af mit liv,” sagde Petit-Frere i en meddelelse.

“Jeg brød ikke bevidst reglerne. Selv efter at have deltaget i en ligapræsentation, var jeg uvidende om detaljerne omkring at placere væddemål fra en holdfacilitet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024