33-årig rugbystjerne Billy Guyton er død: Gik på pension på grund af hjernerystelse

Foto: Evan Barnes/Getty Images

Den tidligere rugbyspiller Billy Guyton er gået bort i en alder af 33 år.

Billy Guyton spillede for Blues, Crusaders og Hurricanes i løbet af sin karriere. Derudover nåede han også at spille for både Māori All Blacks, Tasman og North Otago.

NZ Herald skriver, at han indtil for nylig arbejdede som assistenttræner for Tasmans kvindehold i Farah Palmer Cup.

I et opslag på de sociale medier bekræfter Tasman Rugby hans dødsfald.

“Det er med stor sorg, vi hører om Billy Guytons dødsfald (en spiller med 52 kampe for Mako, og nylig træner for vores FPC Mako-hold),” lyder det i opslaget.

“Billy var et højt elsket medlem af hele vores Tasman Rugby Union-hold og havde en positiv indvirkning på dem, han spillede sammen med og trænede. Billy har været en stor bidragyder til udviklingen af kvinderugby i vores region.”

“Vores kondolencer og aroha går ud til Billys whāanau, venner og kolleger i denne triste tid.”

Også Blues har delt et opslag på de sociale medier, hvor de udtrykker sorg over hans død.

“Vi er chokerede og i sorg over Billy Guytons tragiske død. Han var en talentfuld rugbyspiller, som spillede 24 kampe for Blues mellem 2016-2017,” skriver de.

“Vi kan ikke forestille os den sorg, hans familie og venner må føle i denne svære tid. Til alle, der kendte Billy, sender vi vores oprigtige medfølelse.”

Guyton blev tvunget til at trække sig fra sin karriere som professionel rugbyspiller tilbage i 2018. Dengang udviste han symptomer på hjernerystelse, skriver Fox Sports.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024