51 centimeter! Bodybuilder sætter imponerende rekord

Foto: Instagram

Som bodybuilder er man ofte interesseret i at have de største overarme eller at kunne løfte den tungeste vægt. Men denne bodybuilder har sat en helt anden rekord.

Hvis man som bodybuilder skal have en uofficiel verdensrekord i noget, som er det sandsynligvis at have de største overarme. Det kan også være, at man sigter efter at have den laveste fedtprocent eller største muskelmasse.

Hvad der dog er et mål for de færreste bodybuildere, er at have den største hals. Ikke desto mindre kan den colombianske bodybuilder Rubiel Mosquera nu bryste sig af den uofficielle verdensrekord i at have den største hals.

Han har længe været kendt som ‘Neckzilla’ i bodybuilder-verdenen, men den uofficielle verdensrekord har skabt yderligere opmærksomhed omkring ham.

Det sker efter, at han selv har delt en video på det sociale medie Instagram, hvor han får målt sin hals. Her kan seerne med egne øjne se, at han fra adamsæble til adamsæble måler intet mindre end 51 centimeter omkring halsen.

Derfor er der selvfølgelig heller ikke nogen tvivl om, at Rubiel Mosquera lever op til det kælenavn, som han er blevet kendt under.

I kommentarsporet har flere brugere udtrykt sig begejstret omkring den nye rekord. Derudover er der også flere, der har sammenlignet ham med superhelten Hulk fra Marvel-universet.

“Den er så stor som Hulks hals,” er der en bruger, der har skrevet som kommentar.

“Den halskæde kan næsten ikke nå rundt om halsen,” lyder det fra en anden.

‘Neckzilla’ hævder selv, at han ikke gør noget særligt for at få sin hals til vokse. Havde man håbet på, at han ville dele en helt særlig træningsrutine, bliver man derfor skuffet. Én ting er dog sikkert, og det er, at den ikke er kommet af sig selv.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024