6 kendisser køber sig ind i Formel 1-hold

Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images

Formel 1 har fået selskab af flere kendisser, som har skudt penge i et af holdene.

På det seneste er det blevet populært at investere penge i Formel 1-hold, og nu er endnu flere kendisser hoppet med på bølgen.

Igen er der tale om Formel 1-holdet Alpine, som har fået en stor investering fra seks store navne. Dermed har de også fået likvide midler, der kan bruges i deres jagt på et verdensmesterskab.

Det franske hold har haft en skuffende sæson indtil videre, hvor det har været småt med de gode resultater. Derfor er det heller ikke blevet til mere end en 6.-plads i den samlede stilling.

Tilbage i juni fik holdet ellers tilført både midler og opmærksomhed, da skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney købte sig ind i holdet. Sammen ejer de også League Two-holdet Wrexham.

Nu er der kommet flere store navne til, hvilket blandt andet omfatter Super Bowl-vinder Patrick Mahomes. Med i investeringen har han også holdkammeraten Travis Kelce.

Ligeledes har den britiske bokser Anthony Joshua også valgt at skyde penge i holdet. Det samme gør sig gældende for golfspiller Rory McIlroy, Liverpool-stjerne Trent Alexander-Arnold og tidligere Manchester United-spiller Juan Mata.

Ifølge talkSPORT er de en del af en større investering på 200 millioner dollars fra Otro Capital. Pengene kommer fra de seks sportsstjerner samt fra Eberg Capital-grundlæggeren Roger Ehrenberg.

I forbindelse med den nye investering, har NFL-stjernen Mahomes udtalt sig positivt om det.

“Jeg har altid haft en passion for alle sportsgrene,” sagde han ifølge talkSPORT.

“Muligheden for at lede en investorgruppe med Travis i Alpine F1 sammen med Otro Capital var en, jeg ikke kunne gå glip af.”

“Det er en spændende tid for sporten, og dette er en mulighed for at bringe vores fælles værdier til den store scene.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024