Aaron Rodgers kritiseret for at holde “to klubber som gidsler”

Foto: Maddie Meyer/Getty Images

Green Bay Packers-stjernen Aaron Rodgers møder kritik for den måde, han har valgt at håndtere sine kontraktforhandlinger på.

Aaron Rodgers møder stor kritik fra NFL-journalist James Palmer for at holde ‘to klubber som gidsler’, da han ikke har informeret New York Jets om sin beslutning endnu.

Rodgers er havnet i en transfersaga mellem Green Bay Packers og Jets. Den 39-årige stjerne har sagt, at han ikke vil holde nogen som gidsler, mens han overvejer pension, et skifte til Jets eller at vende retur til Green Bay til en 19. sæson.

Men det faktum, at han ikke har besluttet sig, har placeret Jets i en svær situation, da de allerede har mistet flere quarterbacks til andre hold.

Og dette har nu fået NFL-insider Palmer til at lange ud, da han beskylder ham for at ‘holde to hold som gidsler’.

“Det er sjovt. Haha. Grin af medierne. Ikke, Aaron Rodgers? Morsomt. Lad os bare holde to hold som gidsler i en af de vigtigste dele af offseason,” sagde han på Good Morning Football.

“Et hold (Packers, red.) ved ikke, om de har 60 mio. dollars at lege med eller ej, så de kan bare sige: ‘Vi forhandler med de andre 31 hold, men det kan vi ikke’.”

“Jets kan sige: ‘Det er sjovt, Aaron. Vi ved ikke, hvem vores quarterback bliver. Vi har den her gut, Zach Wilson, men vi ville foretrække dig. Vi vil gerne starte et Super Bowl-vindue lige nu. De her jokes er hysteriske.”

“Nej, det er langt mere skærpende. Aaron Rodgers, hvad sker der lige nu, fordi han i bund og grund holder to hold som gidsler i den vigtigste del af offseason.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024