Advarsel til Jonas Vingegaard: ‘Pogacar smadrer os’

Foto: Dario Belingheri/Getty Images

En advarsel er blevet sendt i retning af danske Jonas Vingegaard, der igen i år skal konkurrere mod Tadej Pogacar i Tour de France.

Både Rafal Majak og Mikkel Bjerg har afsløret, at slovenske Tadej Pogacar er godt kørende. Og det kan blive et stort problem for Jonas Vingegaard.

Pogacar er i gang med sin genoptræning efter et styrt i april, hvor han blev tvunget til at udgå af Liège-Bastogne-Liège. Styrtet kostede ham et brækket håndled, hvorfor han har haft svært ved at fortsætte sin træning.

Skaden er han dog ikke længere hæmmet af, og han er derfor på højdetræningslejr i spanske Sierra Nevada. Forud for Tour de France, der starter den 1. juli, har han kun to løbsdage.

På trods af dette, er der ikke grund til bekymring, mener hans holdkammerater hos UAE Team Emirates.

Blandt andet har Mikkel Bjerg afsløret, at det går ham rigtig godt. Derfor er han heller ikke nervøs for, hvorvidt han vil ramme formen.

“Han smadrer os, når vi træner med ham, så vi skiftes til at tage en dag, hvor vi sidder med ham. Og så må man tage et par hviledage efter,” sagde Bjerg også med et smil til TV 2 Sport.

Sidste år var Rafal Majka blandt de vigtigste hjælperyttere fra Pogacar. Han tror, at den lange løbspause faktisk kan vise sig at være en fordel for den slovenske stjerne.

“Vi ved, at Tadej har haft en lille pause. Men jeg tror, det er godt for ham med en pause, så han kan være mere frisk til Touren,” sagde han til TV 2 Sport.

Han forklarede også, at han allerede har udviklet sig i positiv retning under deres træningslejr i Sierra Nevada.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024