Agent: Chelsea måtte tage tomhændet hjem efter ‘absurd’ bud på West Ham-stjerne

Foto: Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images

Chelsea forsøgte at hente West Ham-stjernen denne sommer, men havde ikke succes med det.

Efter salget af Chelsea har den engelske storklub spenderet store summer på transfermarkedet. Hidtil har det dog ikke vist sig i bedre resultater i Premier League.

Nu lyder det, at Chelsea også forsøgte at hente Mohammed Kudus i sommer. Han var under kontrakt med Ajax, men den hollandske klub var klar til at slippe ham. En aftale med Chelsea kom dog ikke i mål, og i stedet skiftede han til West Ham.

Nu fortæller hans agent, at han også blev tilbudt til Paris Saint-Germain. Desuden forsøgte Chelsea at hente, men Premier League-klubben fulgte ikke op på deres oprindelige bud. De bød mellem 15 og 20 millioner euro, hvilket naturligvis ikke var tilstrækkeligt.

Hans agent afslører også, at Kudus var i dialog med Chelsea-træner Mauricio Pochettino. De havde endda aftalt en kontrakt med London-klubben, men i sidste ende besluttede de at prioritere at hente Moises Caicedo.

“Han (Kudus, red.) ønskede at forlade Ajax. Der var ikke 50.000 klubber, der havde brug for en midtbanespiller og havde råd til ham,” sagde hans agent Jennifer Mendelewitsch til RMC Sport.

“Selvfølgelig tilbød vi ham til PSG. Det var klubbens valg ikke at gå videre. Alle klubber har ret til at beslutte, at de går efter en anden spiller. Eller at det ikke er deres prioritet. Det er en skam, for jeg tror, at Mohammed Kudus ville have været en passende profil.”

»Vi nåede til enighed med Chelsea. Vi aftalte en kontrakt med Chelsea, men skiftet skete ikke. Han talte med træneren, men i sidste ende skete det ikke. Det skete ikke, fordi Chelsea kom med et absurd bud til Ajax.”

“Der var ikke noget modbud, der fulgte. Faktisk gjorde Chelsea dette mod mange spillere denne sommer, hvor de gav meget lave bud til klubber, vel vidende at de ikke ville blive accepteret.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024