Alex Rasmussen scorer topjob hos Ferrari

Foto: Carlo Bressan/Anadolu Agency via Getty Images

Danske Alex Rasmussen har landet en stor stilling hos Formel 1-holdet Ferrari. Han kommer fra en stilling som Sponsorship Manager i AC Milan.

Danske Alex Rasmussen er klar til at gå i krig med arbejdet efter at have landet en stor stilling hos Ferrari.

Ifølge TV 2 Sport tiltræder han en stilling som Head of Partnership Development for Ferraris teams i Formel 1-, Le Mans- og Endurance.

Det er en stor stilling, da det betyder, at han får ansvar for aftaler med de virksomheder, der vil have sit logo på de røde biler. Det fortæller han selv til TV 2 Sport.

Han har også delt et opslag om det nye job på det sociale medie Instagram. Her skriver han, at han er både stolt og glad over den nye stilling.

“Det er med enorm stolthed og spænding, at jeg kan annoncere det næste skridt i min karriere,” skriver han, og fortsætter:

“Jeg vil snart slutte mig til det kommercielle team hos Scuderia Ferrari for at blive ‘Head of Partnership Development EMEA’, der arbejder fra det nye kontor i hjertet af Milano. En kæmpe tak til min familie for deres endeløse støtte på denne utrolige rejse.”

Det betyder også, at de ikke længere kommer til at have glæde af ham i AC Milan. Her sad han i en stilling som Global Sponsorship Manager.

Han har været en del af den italienske klub siden april 2020. Inden da har han haft stillinger i en række andre klubber, hvor han har arbejdet med sponsorer. Det omfatter både FC København, FC Nordsjælland og AB.

Nu er det dog tid til at prøve noget nyt, da han forlader fodboldens verden til fordel for motorsport.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024