Alisha Lehmann svarer igen på fræk besked fra tennisstjerne

Foto: Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images

Den kendte tennisstjerne sendte en dristig besked til Aston Villa-stjernen Alisha Lehmann, efter hun delte et billede af sig selv på tennisbane.

Aston Villa-angriberen Alisha Lehmann har svaret på en dristig besked, som den græske tennisstjerne Petros Tsitsipas har sendt på Instagram.

Lehmann var en tur på tennisbanen, da hun var på træningslejr med det schweiziske landshold i sidste uge, og herfra valgte hun at dele et par billeder med sine næsten 12 millioner følgere på Instagram.

Dette fangede Tsitsipas’ opmærksomhed, hvorfor han valgte at sende en besked til fodboldspilleren i kommentarfeltet, hvor han skrev: “Lad os spille mixed (double, red.)?” samt tilføjede to emojis.

Lehmann tog tilsyneladende imod tilbuddet, da hun skrev tilbage: “Lad os gøre det,” med et grinende ansigt og tennisketsjer-emoji tilføjet.

Det skriver det britiske medie Daily Star.

Den schweiziske stjerne, der før har datet Villa-stjernen Douglas Luiz, har opbygget en stor følgerskare på de sociale medier, hvilket foruden hendes Instagram, også omfatter både Twitter og TikTok.

Men den 24-årige har slået fast, at hun er meget mere end en personlighed på sociale medier og siger, at hun tror, hun kan bruge sin platform til at hjælpe med at fremme kvindefodbold.

“England er sandsynligvis det billede, alle bør se på, for jeg tror ikke, at det i andre lande er steget så meget,” sagde Lehmann til talkSPORT.

“I Schweiz, for eksempel, arbejder alle stadig, 90 procent arbejder sandsynligvis stadig … kvindefodbold er altid af anden rang. Jeg tror aldrig, du bliver af første klasse, da jeg tror, at mange mennesker stadig tror, at herrefodbold er førsteprioritet.”

“De tænker ikke på kvindefodbold, og jeg synes, det er et stort problem. Nu er sociale medier virkelig nyttige, fordi folk faktisk ser, at vi spiller fodbold, og at vi kan spille fodbold.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024