Alle vil have Caroline Wozniacki: Se hvem der tilbød de første wildcards

Foto: Robert Prange/Getty Images

Caroline Wozniacki har offentliggjort, at hun vender retur til professionel tennis. Det er mere end tre år siden, at hun trak sig fra WTA Touren.

Torsdag offentliggjorde Caroline Wozniacki i et interview med Vogue, at hun har besluttet at vende retur til professionel tennis.

På de sociale medier har hun også bekræftet, at hun er seriøs omkring sin beslutning. Derfor kan tennisfans inden længe glæde sig over at se hende tilbage på banen.

“I de seneste tre år har jeg holdt mig væk fra tennis. Jeg er blevet mor, og jeg har to børn, som jeg er meget stolt af. Men jeg har stadig mål at nå,” har hun skrevet.

“Jeg vil gerne vise mine børn, at man kan jagte sine drømme uanset alder og rolle. Vi har besluttet som familie, at det er tid til at prøve igen. Jeg vender tilbage. Jeg kan ikke vente.”

Der er allerede mange fans, der har givet udtryk for, at de glæder sig til, at hun vender tilbage. Den danske tennisstjerne gjorde sig for alvor bemærket, da hun i 2018 vandt en Grand Slam-titel ved Australian Open.

Derudover har hun også tilbragt hele 71 uger som nummer 1 på WTA-verdensranglisten.

Hendes nuværende rangering betyder dog, at hun ikke automatisk er kvalificeret til de store turneringer. Allerede nu har hun dog sikret sig deltagelse via wildcard til to store turneringer.

Ifølge TennisWorldUSA har hun fået et wildcard til WTA 1000-turneringen i Montreal. Derudover har hun også fået et wildcard til US Open. Begge turneringer bliver spillet i august.

Wozniacki har desuden understreget, at hun er seriøs omkring sit comeback. Hun vender derfor ikke tilbage for at hygge sig. Hun kommer tilbage for at vinde.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024