Alonso teaser med kryptisk svar efter rygter om at han dater popstjerne

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Formel 1-stjernen Fernando Alonso er kommet med et lettere kryptisk svar til rygterne om, at han skulle date Taylor Swift.

Rygterne fik frit løb på de sociale medier i denne weekend, efter en anonym person påstod, at Formel 1-stjernen og den amerikanske popstjerne er begyndt at date.

Alonso, der tilsyneladende har set, at rygterne florerer på nettet, valgte at svare med et opslag på TikTok, hvilket hans fans tog godt imod.

Mens Taylor Swifts’ sang ‘Karma’ spiller over videoen, ser man den spansk racerkører, der sidder i en stol, mens han kigger på sin telefon. På et tidspunkt kigger han op, hvorefter han blinker med det ene øje til kameraet.

Som beskrivelse til videoen skrev han blot: “Race week era.”

Ifølge Mirror skulle der være tale om en hentydning til den turné som Swift er på i øjeblikket, da den hedder Eras Tour. Det er en turné, der følger op på hendes seneste album ‘Midnights’, der blev udgivet sidste år.

At han netop har brugt sangen ‘Karma’ kan der være flere grunde til, men der har været spekuleret i, om det er en hentydning til samme ordvalg, som han brugte i en radiobesked til sin holdkammerat Jolyon Palmer, da han måtte udgå fra det italienske grandprix i 2017.

Alonsos video har ikke ligefrem gjort, at rygterne om, at de to verdensstjerne dater, er blevet færre. Tværtimod er der efterfølgende blevet fremsat flere scenarier, der kunne have fået det til at ske.

Tidligere denne måned gik både Alonso og Swift fra deres respektive partnere. Sangerinden gik fra den britiske skuespiller Joe Alwyn, mens Aston Martin-køreren gik fra sin ekskæreste Andreas Schlager.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024