Alvorlig skade efter kollision: Stefan Wilson ude af Indy 500

Foto: Brian Spurlock/Icon Sportswire via Getty Images

Racerkører Stefan Wilson er blevet tvunget til at udgå fra søndagens Indianapolis 500 efter et voldsomt sammenstød med Katherine Legge.

Det kan føre til alvorlige skader, hvis man kører galt, når man kører racerløb. Det kan Stefan Wilson skriver under på, da han ikke kan deltage i søndagens Indianapolis 500.

Dette skyldtes, at han pådrog sig et brud på en ryghvirvel i et stort sammenstød med med Katherine Legge.

Mandag eftermiddag kolliderede Dreyer Reinbold- og Rahal Lannigan Letterman-kørerne i sving nr. 1, hvilket førte til store skader på begge biler.

Bilerne kolliderede med den udvendige barriere, hvor Wilsons bil faldt til ro. Anderledes var det for Legges bil, der blev ført længere ned af banen mod sving nr. 2.

Hun var i stand til at komme ud af den ødelagte bil på egen hånd, mens Wilson havde brug for hjælp.

Efter at være blevet trukket ud af sin bil, blev den britiske racerkører placeret på en båre. Derefter blev han hurtigt kørt til det nærliggende IU Health Methodist Hospital.

Her blev det konstateret, at han havde pådraget sig et brud på en ryghvirvel. Det betyder, at han kommer til at misse det kommende løb, som han ellers kvalificerede sig til som nr. 25.

Dreyer Reinbold-holdet har endnu ikke udpeget en potentiel afløser fo Wilson, hvis bedste placering hidtil har været en 15. plads.

Legge vil blive tvunget til at gøre i en backup-bil, da hendes primære bil er totalskadet. Derfor kan det blive vanskeligt for hende at forbedre sin 22. plads ved sit første Indianapolis 500 i 10 år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024