Agassis bedårende reaktion, da Steffi Grafs ankommer til Pickleball Slam

Foto: Manny Hernandez/Getty Images

Andre Agassi havde en bedårende reaktion, da han så Steffi Graf ankomme til Pickleball Slam.

Da Andre Agassi deltog i Pickleball Slam, havde han en kendt cheerleader med på tilskuerpladserne i form af sin kone, Steffi Graf.

Den første Pickleball Slam, der er en turnering, der spilles i løbet af en dag, blev afholdt søndag den 2. april, og havde deltagere med såsom Andre Agassi, Andy Roddick, John McEnroe og Michael Chang.

De tidligere tennisstjerner kæmpede om at finde førstepladsen og en del af præmiepuljen på 1 million dollar.

I alt blev der spillet tre kampe, hvor McEnroe vandt over Agassi  (15-13, 16-14) og Roddick besejrede Chang (15-10, 15-10) i single.

Dette blev fulgt op af en doublekamp, hvor Agassi og Roddick var på hold sammen mod McEnroe og Chang, hvilket var en stor succes, da de vandt med (21-15, 21-23, 12-10).

For at se finalen, dukkede Agassis kone, den tidligere tennisstjerne Steff Graf, der har vundet 22 Grand Slam-titler, op på tilskuerpladserne.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af The Pickleball Slam (@thepickleballslam)

Den amerikanske tennisstjerne, der stod på banen, blev på bedårende vis distraheret og vinkede til Graf, da han på storskærmen kunne se, at hun var ankommet.

Senere lykkedes det for McEnroe at overbevise Graf om, at hun skulle en tur med på banen, hvilket han gjorde med glæde. Derfor fik tilskuerne også lov til at se McEnroe og Graf slå sig løs på banen.

Foruden hans kone, kunne Agassi også glæde sig over, at datteren Jaz var med til at heppe på ham. Dette delte hun desuden også billeder og videoer af på de sociale medier.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024