Andreas Cornelius køber bolig til 32 millioner kroner på Frederiksberg

Foto: Shutterstock

Andreas Cornelius har haft den helt store pengepung fremme, og har købt sig en bolig til intet mindre end 32 millioner kroner.

Det er ikke nogen hemmelighed, at man skal have en vis indkomst, hvis ønsker at bo på Frederiksberg. Det er nemlig en af de dyreste kommuner i Danmark med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på over 50.000 kroner.

Én af dem, der har råd til at bo et sådan sted, er FC København-spiller Andreas Cornelius.

Den danske angriber har ikke haft det store at glæde sig over, siden han sidste år vente retur til hovedstadsklubben.

Den 30-årige angriber har været plaget af skader siden sin hjemkomst. Derfor har han kun spillet 15 kampe i det seneste år.

Og for nylig blev det meldt ud, at han har pådraget sig en ny skade. Hvor længe han skal sidde ude denne gang, er der intet meldt ud om. Ingen i FCK-lejren har nemlig være villige til at sætte en dato på det.

Selvom der ikke har været meget at juble over på banen, har han nu fået noget andet at glæde sig over. Ifølge SE og HØR er han blevet ejer af en stor villa på Frederiksberg.

For at få fingrene i nøglen til den luksuriøse villa, har Cornelius været nødt til at grave dybt i lommerne. Prisen lyder på intet mindre end 32 millioner kroner med en overtagelsesdato, der hedder 1. september.

For denne sum penge får han 232 kvadratmeter at boltre sig på, hvilket blandt andet fordeler sig på otte værelser.

Cornelius har spillet i FC København i en stor del af sin ungdom. Sidste sommer vendte han tilbage, men det har ikke været med den store succes. I alt har han scoret 63 mål for den danske klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024