Andy Murray: “Det er blevet langt værre”

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Andy Murray har udtalt, at efter hans præstation ved Monte-Carlo Masters, er han nødt til at overveje, om han vil droppe grussæsonen.

Den tidligere verdensetter sparkede gang i sin grussæson med et overraskende nederlag i første runde af Monte-Carlo Masters. Her tabte han 6-1, 6-3 til Alex de Minaur, på blot en time og 26 minutter.

Da han udtalte sig til pressen efter kampen, lagde han ikke skjul på, at han var meget skuffet over sin egen præstation på banen.

“Jeg er ret skuffet over det, for at være ærlig, for jeg trænede godt i sidste uge,” sagde han ifølge Tennis Majors.

“Selvfølgelig havde jeg ikke de store forventninger til den første turnering. Jeg havde ikke forventet at spille fantastisk tennis eller føle mig fantastisk på banen, men når man lægger et vist niveau af arbejde i, og det er den præstation, der kommer ud af det, er det ret demoraliserende.”

Murray forklarede også, at han nu vil tage sig tid til at tale med sit hold, for at finde ud af, hvordan resten af sæsonen skal gribes an.

“Det handler om, hvorvidt jeg spiller grussæsonen eller jeg dropper den. Jeg skal tænke længe over tingene med mit hold, og hvad jeg gør herfra, i forhold til hvor jeg træner eller om jeg bliver på grus. Det her var ret så skuffende,” sagde han.

Han udtalte også, at det hele er blevet værre for ham efter turneringen i Indian Wells, og at han på grund af ATP-reglerne kan blive tvunget til at spille grussæsonen.

“Efter Indian Wells er alt blevet langt værre, og jeg er nødt til at sætte mig ned med mit hold for at se, hvilke beslutninger vi skal træffe,” sagde han.

“De nuværende ATP-regler gør, at min eneste muligheder, er at spille på grus eller ej. Det er svært at se, at alt det arbejde, jeg har udført, smides væk i præstationer som denne. Det er ikke sjove følelser for en professionel tennisspiller.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024