Andy Murray trækker sig med mavesmerter

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Andy Murray har sendt en undskyldning til publikum ved Canadian Open, efter at have trukket sig fra turneringen med mavesmerter.

Den 36-årige Andy Murray stod til at skulle spille mod Jannik Sinner i ottendedelsfinalen i Canadian Open. Denne kamp havde han booket en billet til, efter at have vundet over Max Purcell i anden runde.

“Jeg føler, at jeg har svigtet jer. Det kan være min sidste gang, jeg spiller her. Så at slutte af sådan her føles forfærdeligt,” sagde Murray ifølge BBC.

Murray er ikke kendt for at være en spiller, der trækker sig fra en turnering. Faktisk er det kun syvende gang i hans lange karriere, at han har trukket sig og resulteret i en walkover.

Sinner skulle have været i aktion mod Murray natten til fredag dansk tid. Det blev ikke til noget, og den italienske stjerne har i stedet får en direkte billet til kvartfinalen. Her skal han spille mod Gael Monfils natten til lørdag dansk tid.

Murray har delt en meddelelse, hvori han beskriver, at han havde et ‘lignende problem’ under en turnering i Stuttgart sidste år. Det medførte, at han var nødt til at droppe turneringen i Queen’s Club.

“Det tog mig omkring 10 til 12 dage, før jeg havde det godt igen,” sagde han.

“Det her er ikke så slemt. Men det er klart, at hvis du konkurrerer og spiller med det, er der fare for at gøre det værre.”

“Så jeg bliver nødt til at se, hvordan det udvikler sig i løbet af de kommende dage og forhåbentlig vil jeg føle mig bedre tilpas om et par dage. Jeg er virkelig ked af det. Tak.”

Forstrækningen i maven vil også gøre det kompliceret for Murray at forberede sig til årets sidste Grand Slam, US Open. Den store turnering begynder den 28. august i New York.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024