Aneke Rune var ikke i tvivl: Der var noget helt galt med Holger

Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Aneke Rune, der er både mor og manager for Holger Rune, var ikke i tvivl. Noget var helt galt.

Da hun satte sig til bords sammen med sin søn, opdagede hun, at noget var helt galt. Både fans og medier havde hevet og flået i ham forud for første kamp i French Open. Det var til sidst blev for meget for ham.

Det kunne Aneke Rune mærke på sin søn. Derfor blev der truffet en beslutning om, at han skulle have en hviledag. Det var simpelthen blev for meget med det store antal tilskuere og medieopmærksomheden.

“Han havde brug for at være mere locked in og ikke så flyvsk, kunne jeg mærke. Der skulle lige lidt mere ro på. Så det fik han på hviledagen (søndag, red.). Der fik vi ryddet ud i det. Her havde han tid til at mærke efter,” sagde hun til B.T.

Normalt spiser Holger Rune og hans mor aftensmad sammen. Derfor var hun også hurtig til at observere, at noget var galt. Hun kunne nemlig mærke, at stemningen ikke var, som den skulle være.

Hun forklarede til B.T., at hun fandt frem til årsagen, ved at stille forskellige spørgsmål. Da hun fandt ud af, hvad der var galt, blev fokus rettet mod at få det løst.

Det er nemlig vigtigt, at den 20-årige dansker ikke er hverken mentalt eller fysisk udkørt, når han træder ind på banen. Heldigvis er det heller ikke tilfældet. Det har Aneke Rune allerede forsikret om.

“Han har det rigtig godt nu. Det kriblede i ham for at få lov til at træne i går (søndag, red.), hvor han ellers havde hviledag. Men han blev bedt om at holde sig i ro. Så vi tog ud for at spise i stedet,” sagde hun.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024