Angela Cullen afslører: Sådan aflæser man Lewis Hamilton

Foto: Clive Mason/Getty Images

Angela Cullen, der har en fortid som fysioterapeut for Lewis Hamilton, har afsløret en række tegn på, at den britiske racerkører ‘er i zonen’.

I alt tilbragte Angela Cullen syv år sammen med Lewis Hamilton, inden hun valgte at søge andre veje i sidste måned.

Til trods for, at de ikke længere arbejder sammen, holder hun tilsyneladende fortsat øje med den syvdobbelte verdensmesters præstationer.

Forud for kvalifikationen i Australien i sidste weekend, afslørede hun på Instagram, at der er en række ting, der viser, at Hamilton er mentalt forberedt til den session, der er forude.

Her afslørede hun, at der især var én ting, der kunne afsløre, om han ‘er i zonen’, for hvis han ‘dansede’ i garagen, var det et tegn på netop dette.

“Det er tid til kvalifikationen. Min yndlingstid i løbet af en hel løbsweekend. Når man leder efter den perfekte omgang, møder opsætning af bilen præcisionskørsel,” lød det fra hende.

“Den perfekte kvalifikation er, hvor du bygger på hver omgang, lærer af den foregående, implementerer og profiterer på den næste. Jeg elsker bare fokussen og opmærksomheden.”

“Hold øje med Lewis’ hænder, når han sidder i bilen i garagen, hvis de danser, ved du, at han er i zonen. Lad os komme i gang.”

“Du kan have en perfekt kvalifikation som kører uanset slutposition. Det er dét, der er målet.”

Hamilton havde god succes med sin kvalifikation i Melbourne, hvor han endte på en 3. plads. Denne plads fik han forbedret i løbet om søndagen, hvor han kørte over målstregen som nr. 2.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024