Angela Cullen har fundet et nyt team efter Lewis Hamilton-split

Foto: Dan Istitene/Formula 1/Getty Images

Angela Cullen ser ud til, at hun nyder livet, efter at have trukket sig fra samarbejdet med Lewis Hamilton.

Der har været stor spekulation om, hvad der fik Angela Cullen til at trække sig fra samarbejdet med Lewis Hamilton. Det er dog blevet slået fast, at det ikke er for at tilslutte sig et nyt hold i Formel 1.

Til gengæld har hun for nylig delt et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun viser, at hun nyder tiden med sit nye ‘hold’.

“Nogle dage har du brug for dit hold til at komme igennem det. Find din stamme,” har hun skrevet som tekst til sit opslag.

Cullen valgte at trække sig fra sit samarbejde med Hamilton i starten af året. Dermed er det ikke længere hende, der fungerer som hans personlige assistent og træner, som det har været i mange år.

Hun besluttede sig for at forlade Hamilton forud for Saudi-Arabiens Grand Prix i marts. Dermed satte hun også en stopper for deres samarbejde, der har varet ved i syv år.

Nu ser det ud til, at hun nyder et mere afslappende liv, hvor hun ikke hele tiden skal være på farten.

Det afslører det seneste opslag på hendes Instagram, hvor hun har delt billeder af en stor gruppe mennesker på Bali Training Center i Indonesien. På billedet kan hun ses til højre for en hund på forreste række.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Angela Cullen (@cullen_angela)

Det kom som en stor overraskelse for mange, at Cullen havde besluttet sig for at stoppe med at arbejde sammen med Hamilton. Hun havde nemlig i mange år været en del af hans inderkreds.

Efterfølgende har den britiske racerkører talt åbent om, at han savner hende. I denne forbindelse har han også sagt, at de stadig er gode venner.

“Jeg savner hende hver dag. Hun var et frisk pust for mig hver dag. Hun var altid en stor hjælp i de syv år, vi arbejdede sammen,” sagde han til L’Equipe.

“Hun var og er stadig en meget god ven. Faktisk taler vi om at finde tid sammen og snart lave noget sammen, såsom at springe i faldskærm.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024