Angela Cullen sender besked til Lewis Hamilton på 3 ord

Foto: Dan Istitene/Formula 1/Getty Images

Angela Cullen sendte en meget simpel besked til Lewis Hamilton under Ungarns Grand Prix, hvor han kvalificerede sig som nummer et.

Lewis Hamilton var igen at finde i front under Ungarns Grand Prix. Det er lang tid siden, at han sidst har sikret sig en pole-position, men i Ungarn lykkedes det.

Den erfarne brite satte en omgangstid, der var 0,003 sekunder hurtigere end Max Verstappen. Dermed kunne han glæde sig over sin pole-position nummer 104 i karrieren.

Angela Cullen og Hamilton valgte at gå hver til sit tidligere på sæsonen, men de er fortsat gode venner. Derfor har hun også fejret hans succeser i denne sæson, selvom det har været begrænset.

En af hans helt store succeser i denne sæson, var naturligvis hans pole-position i den seneste weekend. Derfor var hun også hurtig til at reagere på dette.

Cullen delte i denne forbindelse et billede af Hamilton på sin story på Instagram, hvortil hun vedlagde teksten: ‘Boom. Mega job’.

Hamilton og Cullen havde arbejdet sammen i mange år, da de tidligere på sæsonen besluttede at stoppe samarbejdet. Det skete kort tid efter Saudi-Arabiens Grand Prix.

Der er aldrig blevet givet nogen specifik årsag til, hvorfor hun sagde op. Hamilton har ganske vist indrømmet, at hun ønskede at ‘forfølge sine drømme’.

Den syvdobbelte verdensmester fortalte i sidste måned til avisen L’Equipe, at han savner hende rigtig meget. Samtidig slog han fast, at de stadig holder kontakten.

“Jeg savner hende hver dag. Hun var et frisk pust for mig hver dag. Hun var altid en stor hjælp i de syv år, vi arbejdede sammen. Hun var og er stadig en meget god ven,” sagde han.

“Faktisk taler vi om at slå hovederne sammen igen og snart lave noget sammen. Måske at springe i faldskærm. Vi forlader aldrig hinanden. Jeg er meget taknemmelig for alt, hvad hun har givet mig.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024