Angela Cullen sender klar besked til Lewis Hamilton

Foto: Foto: Clive Mason/Getty Images

Angela Cullen, der tidligere var hans fysioterapeut, har sendt en klar besked til Lewis Hamilton.

Det kan godt være, at hun ikke længere er en del af holdet omkring ham, men det betyder ikke, at Angela Cullen er færdig med at vise sin støtte til Lewis Hamilton.

Tværtimod fortsætter hun med at vise sin støtte til den britiske kører, og sendte derfor en besked til ham forud for Aserbajdsjans Grand Prix.

Cullen var i syv år ansat som fysioterapeut for Hamilton, men tilbød ham meget mere. Hun var også en af hans nærmeste i garagen, hvilket hun var indtil det i sidste måned blev offentliggjort, at de ikke længere skulle arbejde sammen.

Alligevel har hun stadig Hamilton i tankerne i løbsweekender. Hun er der ganske vist ikke fysisk til at vise det, men hun kan vise sine støtte via de sociale medier.

Og forud for søndagens løb sendte hun en besked til den britiske racerkører på sin Instagram-story.

“Det nuværende øjeblik. Find roen. Det er der, du skaber magi,” skrev hun ifølge Mirror.

Foto: Instagram

Under denne tekst delte hun også et billede af Hamilton for at understrege, at det naturligvis var en besked, der var henvendt til ham.

I marts kunne Hamilton afsløre, at han og Cullen ikke længere skulle arbejde sammen. Det gjorde han under Saudi-Arabiens Grand Prix.

“I de seneste syv år har Angela Cullen været ved min side, og har presset mig til at være den bedste version af mig selv,” skrev han på Instagram.

“Jeg er en stærkere atlet og en bedre person takket være hende. Så jeg håber, at I vil være med til at ønske hende det bedste, da hun nu tager det næste skridt for at opnå sine drømme.”

“Tak for alt, Ang. Jeg kan ikke vente med at se, hvad fremtiden har i vente for dig.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024