Anthony Joshua slår Robert Helenius med knockout i 7. runde

Foto: James Chance/Getty Images

Anthony Joshua vandt over finske Robert Helenius i syvende runde, hvor sidstnævnte blev slået i gulvet.

Oprindeligt skulle Anthony Joshua have bokset mod britiske Dillian Whyte, som måtte trække sig efter en positiv dopingtest.

I stedet trådte Helenius til med meget kort tid til at forberede sig. Kampen varede længere end forventet, da den finske bokser først tabte et minut og 27 sekunder inde i syvende runde.

Joshua virkede en anelse nervøs og stiv i kroppen i starten, hvor Helenius virkede mere på benene og klar til kamp.

Efter at have vundet kampen i syvende runde, forlod Joshua straks ringen uden at sige et ord. Derefter stoppede han op for at dele en drink med den tidligere UFC-mester Conor McGregor, inden han trådte tilbage i ringen.

Imens var Helenius blevet tilset af en læge og have fået lidt ilt, hvorfor han var kommet på rode igen.

“Jeg vidste, at dette ville ske. Alle taler om den nye AJ og den gamle AJ. Efter to eller tre runder begynder publikum at blive en smule utålmodige,” sagde Joshuas promotor Eddie Hearn til BBC.

“Han finder målet med sin højre hånd, og han leverer en af årets knockouts på Robert Helenius. Det er bare den AJ, du kommer til at se nu.”

“Han skal stadig være mere aggressiv, end vi så i aften, men der er meget på spil.”

Knockoutet var den 23. i Joshuas karriere. Det var hans første knockout siden december 2020, hvor han slog bulgarske Kubrat Pulev i et WBA-, IBO-, IBF- og WBO-titelforsvar i London.

Joshua mistede alle disse bælter og titler til ukrainske Oleksandr Usyk i september 2021.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024