Argentina omdøber landsholdets træningsanlæg efter Messi

Foto: Daniel Jayo/Getty Image

Den argentinske fodboldforening (AFA) meddelte lørdag, at landsholdets træningsfacilitet er blevet omdøbt efter den talentfulde kaptajn, Lionel Messi, som anerkendelse af hans præstationer ved VM og hans stjernespækkede karriere.

Casa de Ezeiza i Buenos Aires, hvor landsholdet træner, vil nu blive kendt som Lionel Andres Messi “som en hyldest til verdens bedste spiller”, skrev AFA-præsident Claudio Tapia på Twitter.

“Velkommen til verdensmesterens hus,” sagde Tapia ved afsløringsceremonien, som blev overværet af nuværende og tidligere argentinske spillere.

Messi afsluttede Argentinas 36-årige venten på VM-titlen ved at føre holdet til sejr mod Frankrig i en pulserende finale i Qatar i december, og han har dermed efterlignet den afdøde Diego Maradona.

“Efternavnet Messi vil nu være en del af stedets navn, og det er noget meget smukt,” sagde den 36-årige superstjerne og tilføjede, at han var “meget glad” for at modtage en sådan ære. Omdøbningen af landsholdets træningsanlæg er en passende hyldest til Messis enorme bidrag til argentinsk fodbold og hans status som en af de største spillere nogensinde.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024