Arjen Robben indrømmer at han er smadret efter rekord i ny sport

Foto: Henk Jan Dijks/BSR Agency/Getty Images

Arjen Robben, der i sin karriere som fodboldspiller var forbi bl.a. Real Madrid og Bayern München, har indrømmet, at han er smadret, efter at have slået en rekord.

Den tidligere fodboldspiller deltog søndag i Rotterdam Marathon, og det gjorde han med stor succes, da han krydsede målstregen på under tre timer.

Den 39-årige stjerne, der trak sig fra professionel fodbold i 2021, løb over målstregen i tiden 2:58:33. Derfor kunne han også glæde sig over, at han havde nået sit mål om at komme over stregen på under tre timer.

Robben, der også var en tur forbi Chelsea i løbet af sin karriere, løb det samme løb i 2022, hvor han løb det på 3:13:40.

Derfor er der også tale om en stor forbedring på blot et år. Som følge af dette, var han også enormt glad, da han udtalte sig efter løbet, hvor han også sagde, at han var helt smadret efter det lange løb.

“Jeg er virkelig smadret, men jeg klarede det,” sagde han ifølge det britiske medie The Sun.

“For en sprinter som mig, er sådan en distance meget lang. Men jeg kan godt lide sport og udfordringer.”

Han slog også fast, at han ikke længere er atlet på højt plan, hvilket han var før, hvorfor han er glad for, at han kan løbe et maraton på under tre time.

“Jeg er ikke længere en topatlet, men jeg kan sige, at jeg synes, det er toppen, når man kan løbe et maraton på under tre timer,” sagde han.

“Det er meget tæt på at vinde en stor fodboldtitel. Fantastisk, at jeg kan sætte et kryds ved det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024