Arsenal bekræfter: Siger farvel til disse 13 spillere

Foto: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Arsenal har bekræftet, at de siger farvel til 13 spillere. Det omfatter blandt andet Ainsley Maitland-Niles, der rygtes til enten Tyrkiet eller Tyskland.

Ainsley Maitland-Niles nåede at spille 132 kampe for Arsenal, og har i den seneste sæson været udlejet til Southampton.

Den 25-årige spiller, der har spillet fem kampe for det engelske landshold, fik sin fodboldopvækst på Arsenals akademi. Hans kontrakt udløber i udgangen af denne måned, og kan derfor finde sig en ny klub.

Tidligere har han været lejet ud til både AS Roma, West Brom og Ipswich. Ifølge Sky Sports har han to tilbud på bordet fra klubber i Tyskland og Tyrkiet.

Arsenal har ifølge Metro også bekræftet, at de siger farvel til både Zach Awe, Joel Ideho, George Lewis, Matt Smith, Tom Smith, Kaleel Green, Alexandar Kovacevic, Tino Quamina og Mathaeus Roberts.

Desuden har de også sagt farvel til tre spillere på deres kvindehold, hvilket er Mana Iwabuchi, Rafaelle Souza og Fran Stenson.

“Vi takker alle ovennævnte spillere for deres bidrag til klubben i deres tid hos os,” skriver Arsenal på deres hjemmeside.

“I vil altid være en del af Arsenal-familien, og vi ønsker jer alt det bedste med sundhed, lykke og succes i fremtiden.”

Flere spillere kan være på vej væk fra Arsenal i løbet af sommerens transfervindue. Blandt andet siges Inter Milan at have et godt øje til Folarin Balogun, som de gerne vil hente til Italien.

Arsenal-kaptajn Martin Ødegaard har også været rygtet til Paris Saint-Germain, da de gerne vil have fingrene i ham. Han har dog afvist at skulle have interesse i et sådant skifte.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024