Arsenal-fans frygter Kim Kardashian-forbandelse efter gave fra Nketiah

Foto: Stephen White - CameraSport via Getty Images

Arsenal-fans frygter, at klubben vil blive ofre for den såkaldte Kim Kardashian-forbandelse, efter stjernen Eddie Nketiah forærede hende en trøje.

Realitystjernen lagde i sidste uge vejen forbi Emirates Stadium, for at se Arsenal spille mod Sporting Lissabon i Europa League, da hendes søn, Saint, siges at være stor fan af den engelske klub.

I forbindelse med kampen fik de besøg af Nketiah, der for tiden er ude med en skade, hvor han forærede Kim Kardashian en trøje, hvor hendes navn var blevet printet på ryggen.

Foto: TikTok

Derudover sagde han også hej til Saint og gav den verdenskendte influencer et kram, inden de alle stillede sig op til et billede sammen.

Men flere fans af klubben mener, at den unge angriber har begået en stor fejl, ved at gøre dette, idet Kim måske kan have kastet en forbandelse over både ham og klubben.

“Nketiah skulle have gjort dette, efter at ligaen er slut. Kardashian-forbandelsen kommer til at ramme os hårdt,” lød det fra en fan ifølge The Sun.

“Jamen, det var så ligaen,” lød det fra en anden.

“Det er sådan, Arsenals sæson ender med at blive afsporet. Der sker dårlige ting for atleter, når de kommer i nærheden af The Kardashians,” tilføjede en tredje.

“Neeeeeej. Vi kan ikke både kæmpe mod Drake-forbandelsen, Kim og også kæmpede City (Manchester City, red.). Det er for meget,”  skrev en tredje.

Kim overværede Arsenal tabe til Sporting i straffesparkskonkurrence, inden hun sammen med sin børn fløj til Paris, hvor de så PSG tabe 2-0 på hjemmebane til Rennes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024