Arsenal ramt af skadesproblemer: Nøglespiller ude før topkamp

Foto: Clive Rose/Getty Images

Arsenal har fået en dårlig nyhed forud for deres vigtige kamp mod Liverpool, da de må undvære William Saliba.

Lørdag tørner Arsenal sammen med Liverpool, hvor førstnævnte håber at kunne komme et skridt tættere på at vinde Premier League-titlen i denne sæson.

Liverpool er ivrige efter at sikre sig point, efter de tabte 4-1 til Manchester City i weekenden, og dernæst spillede uafgjort med Chelsea i midtugen.

For Arsenal bliver det dog en sværere kamp, end de havde håbet på, da de bliver nødt til at klare sig uden den 21-årige forsvarer Saliba, som ikke bliver klar til kampen.

Saliba, der i denne sæson har klaret sig rigtig godt for Arsenal, har været en fast del af forsvaret sammen med Gabriel Magalhaes.

Han måtte dog forlade banen med en skade under Arsenals nederlag til Sporting Lisbon i Europa League den 16. marts, hvor han lavede en dum landing på ryggen. Siden da har han ikke været i aktion for klubben.

Forud for sin skade, startede Saliba inde i alle kampe i ligaen, men han har været tvunget til at sidde over i kampene mod både Crystal Palace og Leeds.

Saliba har ikke været i stand til at træne i mere end fjorten dage, og kommer derfor heller ikke til at deltage i den kommende kamp mod Liverpool, skriver det britiske medie The Sun.

For nylig udtalte Arteta sig dog i positive vendinger om skaden, hvor han blandt afviste, at der vil være behov for en operation.

“Rygskader er vanskelige, men William og det medicinske personale er positive med hensyn til det det, og han er så ivrig efter at være tilbage på holdet,” sagde han.

Arsenals opgør mod Liverpool markerer den første af tre meget vigtige kampe i april.

The Gunners skal møde titelrivalerne Manchester City på Etihad, før de skal være værter for Chelsea tre dage senere, hvorfor disse kampe kan få stor betydning for, hvem der løfter trofæet i august.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024