Arsenal-stjerne fortæller holdkammerater at han gerne vil væk fra klubben

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Arsenal-stjerne Granit Xhaka har indrømmet over for sine holdkammerater, at han ønsker at vende retur til Tyskland.

30-årige Granit Xhaka blev hentet til Arsenal fra Borussia Mönchengladbach i 2016. Dengang betalte den engelske klub 34 millioner pund (cirka 291 millioner kroner) for ham.

Han har haft både op- og nedture i sin tid i Arsenal, og har to gange været tæt på at vende retur til Bundesligaen.

Midtbanespilleren var ivrig efter et skifte til Hertha Berlin i 2020, efter Mikel Arteta overtog trænerjobbet. Den spanske træner formåede dog at overbevise ham om at blive.

På det seneste har Xhaka været i god form, men han kun 14 måneder tilbage af sin kontrakt i London-klubben. Desuden skriver Metro, at han skulle være interesseret i et skifte retur til Tyskland.

Bayer Leverkusen har vist interesse for midtbanespillerne, og ifølge GOAL har han informeret sine holdkammerat om sit ønske om at vende tilbage til Tyskland. Årsagen skulle være, at han ønsker at være tættere på sit hjemland.

Bundesliga-klubben har ikke planer om at hente ham denne sommer. I stedet vil de vente til sommeren næste år, hvor de kan hente ham på en fri transfer.

Står det til Arteta, skal den garve midtbanespiller ingen steder. Han værdsætter nemlig den 30-åriges lederskab og fleksibilitet på midtbanen.

Arsenal kædes dog sammen med et indkøb af West Ham-stjernen Declan Rice til sommer. Havner han på Emirates Stadium, kan det få betydning for Xhakas spilletid.

Rice siges at være interesseret i et skifte til Arsenal, men først skal de to klubber blive enige. Arteta og co. ønsker nemlig kun at betale 70 millioner pund for ham, mens West Ham værdisætter ham til 120 millioner pund.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024