Aston Martin kræver ‘respekt’ fra Stroll efter optrin i garagen

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Aston Martin-kører Lance Stroll trak overskrifter efter et særligt optrin i garagen under Qatars Grand Prix.

Lance Stroll har haft svært ved at få tingene til at fungere på banen i denne sæson. Fredag lod han frustrationerne tage over, da han udgik af Q1 i kvalifikationen ved Qatars Grand Prix.

Den canadiske kører endte ikke blot med at kaste med sit rat i frustration. Han forlod hurtigt garagen, mens han ved siden side havde præstationscoach Henry Howe.

Tilsyneladende var Stroll i dårligt humør, og det førte angiveligt til, at han skubbede Howe. Sidstnævnte forsøgte blot at tage ham ud foran garagen til den obligatoriske vejning.

Efterfølgende har Aston Martin-boss Mike Krack taget den unge canadier i forsvar. Blandt andet har han krævet, at der udvises mere respekt for Stroll.

“Du akkumulerer, når du leverer under dine egne forventninger. Og så kommer frustration ud på et tidspunkt,” sagde Krack ifølge RacingNews365.

“Tager du en fodboldspiller, der er taget af banen, giver han ikke en high-five til træneren. Han kaster med trøjen eller med vandflaskerne. Det har vi set ret meget. Og for at være ærlig, så prøver jeg altid at udskyde dette så meget som muligt, for at slippe af med adrenalinen.”

Han siger også, at journalister og tv-folk er hurtige til at sende en mikrofon i ansigtet på kørerne.

“Følelser er, hvad vi ønsker fra sportsfolk. Hvis de reagerer, dømmer vi dem hurtigt. Er det rigtigt? Er det forkert? Det synes jeg, vi skal være forsigtige med,” siger han.

“Vi vil gerne se det, for så har vi noget at snakke om. Når det går et skridt for langt, så kan folk godt lide at sætte sig ned i sofaen og sige: ‘Det her er for meget’ eller ‘Det kan du ikke’. Jeg tror, vi skal have lidt mere respekt for kørerne og elitesportsudøverne.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024