Aston Martin slår igen med ‘største opgraderinger’ i 2023

Foto: Michael Potts/BSR Agency/Getty Images

Aston Martin havde et ikke et prangende grandprix i Spanien. Derimod måtte Fernando Alonso tage til takke med en syvendeplads.

Når Formel 1-feltet i næste uge drager til Montreal i Canada, vil Aston Martin have opgraderinger med i bagagen. De ønsker nemlig ikke, at det skal gentage sig, hvad de var vidne til i Spanien.

Fernando Alonso havde ellers kørt sig til top 4-placeringer i seks løb i træk. I fem af dem var han endda på podiet. Dette blev der sat en stopper for i Barcelona, hvor han måtte nøjes med en syvendeplads.

“Vi er nødt til at forstå, hvorfor vi manglede fart i forhold til vores rivaler,” sagde teamchef Mike Krack ifølge den spanske avis Diario Sport.

Der har været spekuleret i, hvad årsagen til det dårlige resultat har været. Blandt andet har der været forlydender om, at Mercedes’ nye bil har overhalet Aston Martin.

Under alle omstændigheder betyder dette ikke, at Aston Martin har planer om at give op. Derimod har Mike Krack afsløret, at de vil have opgraderinger med til Montreal.

“Der vil være noget. Det vil være et skridt fremad,” sagde han ifølge Grandpx.news.

“Jeg tror, vi skal vente to eller tre løb mere for at se, hvor vi befinder os. Vi havde stadig begge biler i pointene, så det er ikke et stort drama.”

Også Aston Martin-direktør Martin Whitmarsh har udtalt sig om dette. Han har angiveligt indrømmet, at de i Canada vil medbringe ‘årets største opgradering’ til deres biler.

“Det er, hvad han fortalte mig,” sagde Auto Motor und Sport-journalist Michael Schmidt.

“Han ville ikke fortælle mig, hvad det er. Men jeg går ud fra, at han henviste til et nyt gulv. Fordi de har allerede foretaget mindre ændringer på andre områder. Jeg tror, de vil fortsætte med deres sidepod-koncept, da det fungerer ret godt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024