Aston Martins milliardær-ejer står i en pinlig situation

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Aston Martin-ejer Lawrence Stroll er havnet i en klemt situation, da han kan blive tvunget til at afskedige sin egen søn.

Milliardær Lawrence Stroll er meget ambitiøs på vegne af Aston Martin. Den canadiske rigmand ønsker nemlig at føre holdet helt til tops.

Holdet har taget et stort skridt i den rigtige retning i denne sæson. Indtil videre er det blevet til 120 point i konstruktørmesterskabet.

Hvad der dog er en kende ‘pinligt’ for Lawrence Stroll er, at hovedparten af pointen er hentet af Fernando Alonso. Det betyder, at hans egen søn ikke har præsteret, som forventet.

Den spanske veteran har dog imponeret i stor stil i denne sæson. Alonso har nemlig flere podieplaceringer end nogen anden kører i sæsonen, hvis man ser bort fra Max Verstappen.

I denne sæson er det blevet til fem placeringer i top-3 for Alonso. Derudover har han også sikret sig en enkelt fjerdeplads. Dermed har hentet 93 point til Aston Martin i denne sæson.

Det samme kan man ikke sige om Lance Stroll, der er søn af holdets ejer. For ham er det nemlig kun blevet til i alt 27 point.

Den 24-årige racerkører har kun stået på podiet tre gange i sine i alt 128 løb. Alonso har derfor formået at fordoble dette antal alene i denne sæson. Det skriver Express.

Dette har medført, at der har været spekuleret i, at Lance Stroll kan ende med at miste sit sæde, selvom han er søn af holdets ejer. Skal hans far nå i mål med sine ambitioner, kan det nemlig vise sig at blive nødvendigt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024