OL-vinder er død: Hun blev 32 år gammel

Foto: Patrick Smith/Getty Images

Den amerikanske atletikstjerne Tori Bowie er gået bort. Hun blev kun 32 år.

Amerikanske Tori Bowie har haft en unik karriere indenfor atletikkens verden. Hun har opnået, hvad de færreste overhovedet tør at drømme om. Men nu er hun gået bort i en alder af kun 32 år.

Det skriver hendes agentbureau på det sociale medie Twitter.

“Vi er knuste over at dele den meget triste nyhed om, at Tori Bowie er gået bort. Vi har mistet en klient, en kær ven, datter og søster. Tori var en mester,” lyder det fra skriver Icon Management.

“Vi er virkelig knuste, og vores bønner er med familien og vennerne.”

Den amerikanske stjerne blev fundet død tirsdag i Florida. Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om dødsårsagen.

Bowie har haft en imponerende karriere, der byder på flere store bedrifter. Derfor er hun naturligvis også en udøver, som mange har set op til.

Hun imponerede i høj grad under OL i Rio de Janeiro i 2016, da hun her sikrede sig en guldmedalje med det amerikanske 4×100 meter-hold. Ikke nok med det, så vandt hun også sølv i 100 meter og bronze i 200 meter.

Det er dog ikke blot under OL, at hun har høstet medaljer. Den amerikanske stjerne har også vundet to VM-guldmedaljer i løbet af sin karriere. Det skriver Ekstra Bladet.

Hendes pludselig dødsfald er kommet som et chok for mange, og har naturligvis også fået mange til at reagere. Blandt andet har det amerikanske atletikforbund delt et opslag på Twitter.

“USATF er dybt berørt af nyheden af Tori Bowies bortgang, en tredobbelt olympisk medaljevinder og to gange verdensmester. Hendes indflydelse på sporten er umådelig, og hun vil blive meget savnet,” skriver forbundet på det sociale medie.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024