Audi tager stort skridt mod F1: Sættes i forbindelse med legendarisk kører

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Audi træder ind i Formel 1 i 2026. Derfor skal de have fundet deres to kørere, men også andre vigtige positioner skal besættes.

På Audis hjemmeside er der for nylig blevet oprettet en række nye jobopslag, der alle har relation til Formel 1. Derfor kan interesserede nu ansøge om disse job.

Audi har offentliggjort, at de træder ind i Formel 1 i 2026, hvor den tyske gigant skal fungere som motorleverandør for Sauber. Det betyder, at holdets samarbejde med Alfa Romeo vil ophøre om få år.

På trods af, at der er flere år til, at de træder ind i Formel 1, har Audi allerede sikret sig den første profil. De har nemlig hente Andreas Seidl fra McLaren, som kommer til at lede holdets indsats i den eksklusive motorsport.

Selvom den tyske fabrikant har et par år til at udvikle en motorenhed, er den ikke meget værd, uden en god kører.

Derfor er Audi også allerede i fuld gang med at undersøge mulighederne for deres to kørere fra 2026 og frem. Her der især ét navn, der siges at stå højt på listen.

Ifølge den schweiziske avis Blick er Sebastian Vettel af stor interesse for den tyske fabrikant. Det kan dog vise sig at blive svært, da de skal overtale ham til at droppe sin pension.

Vettel er dog ikke den eneste kører, der kigges på. Også Carlos Sainz skulle være blandt de potentielle kandidater, som Seidl ønsker at hente til holdet. De har tidligere arbejdet sammen hos McLaren i 2019 og 2020.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024